Veilig en wel in Australië!
Hallo allemaal,
Dinsdagochtend was het dan zover; samen met pap, mam en Jan vertrok ik naar Schiphol. Na wat kleine stressmomentjes (het parkeren o.a.) troffen we de rest in de vertrekhal aan. Een kop koffie en wat traantjes later zaten we in het vliegtuig richting Hongkong. Een trippie van iets meer dan 10 uur .. In Hongkong verliet ik mijn eerste reisgezelschap (het was gezellig Ferry, Niek, Joost, Dennis en Anniek thanks!) en begon mijn eerste echte avontuur; ik moest op zoek naar het guesthouse in the middle of the chaos of Hongkong-city. Laat bij de bus nu ook net een NL meisje staan die heel toevallig ook richting het guesthouse moet; zijn gezellig met z'n 2-en verder gegaan!
HongKong was een hele belevenis kan ik je vertellen. Erg mooie stad; hoge, moderne gebouwen maar tegelijkertijd ook veel, heel veel smog waardoor ik heel even in het begin dacht dat het er elk moment kon gaan regenen, yeah right! Aantal dingen bezocht in HongKong, waaronder Victoria Peak (hoogste punt van HK). Leuk om gezien te hebben, maar vond het ook niet erg HongKong later die dag te moeten verruilen voor het laatste gedeelte van m'n reis, de vlucht naar Australië. Die verliep prima, alleen had ik op het eind moeite met het vinden van een prettige zitplek omdat ik werkelijk al in alle standjes had gezeten!
Eenmaal in Australië kwamen de warme zonnestralen me tegemoet, heerlijk! Graadje of 30 met een heerlijk koel briesje! I LIKE IT! Vanaf het vliegveld door een medewerker van het hostel opgehaald en dat hostel was voor mij in eerste instantie toch ff slikken .. Oef, nu is mijn kamer ook niet altijd netjes, maar dit! Mijn kamergenoten (2Duitsers en1Engelse)blijkt het weinig te deren, die blijken al 1,5 maand zo te leven en te slapen! Ben hier 2 nachtjes en vertrek dan naar een ander hostel, heb 'm vanmiddag al ff gecheckt en die ziet er muchos beter en schoner uit.
Bij aankomst vanmiddag direct een tour geboekt richting het Great Barrier Reef waar ik morgen maar liefst 5 uur ga snorkelen. Ben zeeerrrr benieuwd!
Ik ga me zo ff douchen en duik dan m'n bedje in! Bedankt voor al jullie smsjes, krabbels, mailtjes en berichtjes erg lief!! Ik kan helaas op dit moment niet veel foto's uploaden, internet is errug traag! Dus het overgrote deel volgt nog!
(voor een kleine impressie: http://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=Kimhulsman86&target=PHOTO&id=5512272178160982978&aid=5511275264799588081&authkey=Gv1sRgCNzvlu_vssb4WA&feat=email
Tot een volgend bericht, waarschijnlijk vanuit Mission Beach!
He Kim,
Ben blij om te lezen dat de reis naar Australie goed is verlopen :D! 30 graden wat heerlijk, wij zitten hier in Nederland in de regen.... Veel plezier met het snorkelen!
Liefs
Dat klinkt goed Kim, die 30 graden vooral!
Komt dat snorkelsetje trouwens ff goed van pas;)
Enjoy!
X
Joehoe!! Welcome in Ozzy Kim!!! Ik ga later die kant op, misschien kruizen onze wegen nog wel :)! Over een maand ofzo ben ik weer aan de kust!! Have fun, we facebook-en wel ;) X
Kimmie!!! yeah. fijn om te horen dat je goed bent aangekomen. Je bent er nog maar één dag en ik ben NU AL jaloers! 30 graden en snorkelen met de mooiste visjes en koraal van de wereld! You lucky basterd!!
Veel plezier komende dagen en zorg dat je geen zeewater in je snorkel krijgt!!
Op naar je volgende verhaal + foto's!
liefs lin
He Kim,
Fijn dat de reis goed is gegaan, en 30 graden klinkt inderdaad heel wat beter dan het weer hier!! Veel plezier verder!!
Groetjes!!
Hee Kim!
Ben bly te horen dat je goed bent overgekomen! Wel een erg lange reis maar dan heb je ook wat! Ben jaloers op die 30 graden! Heel erg veel plezier, ben benieuwd naar je volgende verhaal!
Liefs
Ha die Kim!
Ik neem aan dat je na zo'n lange vlucht prima in hongkong paste met je kleine oogjes!!
Leuk om je verhaal te lezen en blijf typen! Niet teveel slapen (we kennen je langer dan vandaag) maar zorg dat je zoveel mogelijk mee krijgt van de geweldige wereld die planeet aarde heet!
Groetjes en xjes,
Ons
TOP dat je al een berichtje & foto's hebt achtergelaten Kim. Je eerste belevenissen in Australie zitten erop..
Wat lekker om zo je reis te beginnen zeg... Jemig we zijn maar een heel klein beetje jaloers.......
Kim geniet ervan en tot een volgend bericht!
Hey kimmetje!
Je bent dus heel overgekomen!? ;)
Mooie foto's hoor!
Kijk nu alweer uit naar de volgende verhaal!
Ga jij maar lekker genieten daar!!
Dagdag
Kimmen, hoe vet om te lezen hoe je het daar doet! Jaloezie en trots voel ik vooral! ;)
Geniet ervan daar en hou ons op de hoogte!
Kim! :)
Fijn dat je goed bent overgekomen!
Echt heeerlijk die 30 graden zeg!
Nou, geniet ervan en ik ben benieuwd naar de volgende foto's ;)
Heeejjj Kim!!
Waauuuww.. Je zit er al!!:O Niet verkeerd die 30 graden..!! Geniet er van en ik ben benieuwd naar een volgend verhaal!
Liefs Sanne
lieve Kim,
Klinkt goed allemaal!
Heerlijk voor je.
Heel veel plezier.
Woeeehoee Kimmie, wat een ervaring :D gelukkig ben je goed over gekomen (is alweer bijna een week geleden, maar ik was ook nog niet in NL dus vandaar mn late reactie) Geniet er lekker van, heeeel erg veel plezier! xxx Karlijn