Almost there .. ;)
Hallo lieve mensen!
Het duurt welgeteld nog 6 weken en dan vlieg ik, all by myself, naar de andere kant van de wereld; de eerste 11 uur vliegen richting Hongkong word ik vergezeld door Anniek, Dennis, Ferry, Joost en Niek. Hoe toevallig is dat? De enige vlucht vanaf Amsterdam richting Cairns die week, zonder nog tig keer over te moeten stappen, was die van dinsdag 31 augustus en laat het nu net zo zijn dat zij die dinsdag ook richting Hongkong vliegen .. Gezellig dus!

Vanaf Hongkong ben ik toch echt op mezelf aangewezen en verwacht ik donderdag 2 september aan te komen in Cairns, daar waar het allemaal echt gaat beginnen! Eerst nog ff 2 dagen acclimatiseren onder het genot van een snorkeltripje naar het Great Barrier Reef en vanaf dan is the sky the limit en bepaal ik he-le-maal zelf wat ik wil! Hoe relaxed is dat?!
Kan me nu nog niet voorstellen hoe het zal zijn 2 maandente leven zonder agenda, zonder wekker, zonder het voorbereiden en geven van lessen,slapen in hostels met wildvreemde mensen, beslissen dat je je dagen kan invullen met helemaal niets doen zonder dat je daar verantwoording voor hoeft af te leggen, je de meest mooie plekken ter wereld binnen handbereik hebt en dat ik op zaterdag kan uitslapen in plaats van post rond tebrengen in m'n TNT-auto!
Nu het steeds dichterbij komt, zijn er nog een aantal dingen te regelen, maar dat komt helemaal goed. Ik vind het leuk om jullie op de hoogte te houden van al mijn belevenissen daar, maar natuurlijk wil ik ook weten hoe het met jullie gaat en wat jullie bezighoudt! Dus schroom niet om je berichtje achter te laten!
Liefs,
Kim
You will always regret if you don't do it now ...
Ik volg sowieso je berichtjes ;)
Lieve Kim
Een jaar stage/LIO lopen op het Deltion College! Wat heb je veel geleerd en wat heb je het goed gedaan! Wat een grote hoeveelheid taken, uitdagingen, keuzes kwamen er op je pad! Ik heb met genoegen gezien dat je je weg bij ons hebt afgelegd. Nu ga je op reis, een mooie keus na het behalen van je diploma!
Heb je nog wat ruimte in je rugzak? Ik zou je graag alle geluk en liefs meegeven!
Het ga je goed! Pas goed op jezelf!
xx corien
Jeeeej Kim, vet mooie site! Die ziet er wel een heel stukkie professioneler uit dan mij ;) hihi. Ga je volgen!! Xx
Lieve Kim, ik vind het super stoer dat je deze reis helemaal alleen gaat maken! je gaat het vast heel erg naar je zin hebben. Geniet er van want voor je het weet is het weer voorbij! xxx Karlijn
Kimmen! Super! Ik ga je volgen en missen natuurlijk hihi!
Heeee Kimmm!!
Echt zo leuk dat we tot Hong Kong bij elkaar in t vliegtuig zitten!! Ben ik nog ff niet alleen op de jongens aangewezen;) Ik ben echt heel benieuwd naar alles wat je daar gaat beleven en ga natuurlijk alles volgen!!!
Liefs Anniek
Hee Kimmetje!!
Leuk stukje heb je geschreven!! En die laatste zin...tsja wat moet ik daar op zeggen? ;) klopt als een bus!!
Ik hoop je nog te spreken voor die tijd.. dat moet gewoon dus we plannen wel even een keer een dag.
Liefs Manon
Woooow echt te vet Kim dat je dat helemaal alleen gaat doen! Ik ga je site zeker in de gaten houden! :D
X Lieke
Wat schrijf je leuk!! Ben heel benieuwd naar alle verhalen!! Je gaat echt zo'n vette tijd hebben!xx
Kim ik ben ontzettend benieuwd naar je belevenissen in het verre Australië dus ik ga je verhalen zeker volgen! Alvast heel veel plezier!!
Groetjes Hans
Hee kim,
Ik dacht vandaag maar gelijk even kijken.
Leuk dat er al een berichtje van je opstaat.
Heel veel plezier en succes daar!!
Groetjes
Super Kim.,, ben erg benieuwd naar al je verhalen! En wens je alvast heeeeeeeel veeeeeeeel plezier.;)
Hee Kim!!
Komt nu echt snel dichterbij! Spreek je vast voor die tijd nog wel maar echt super dat je het gaat doen!
Dik verdiend na een jaar hard werken!
X Marielle
heej Kim,
Wat dapper zeg. voel je de zenuwen al?
ik ga je website volgen.
Liefs,
Daniëlle
Hey Kim,
Echt leuk je site. Ga je natuurlijk volgen!! Het komt steeds dichter bij.... spannend...echt een superuitdaging. Zo'n reis zal je nooit vergeten.
Liefs
Ik ben nu alweer jaloers...had jij niet een hele grooooote backpack?? (ik ben mar klein)
echt helemaal geweldig!
Kimmie!
Supergaaf wat jou te wachten staat!
En ook ik sluit me aan bij het groepje achterblijvers en volgers van jouw verhalen! :D
Liefs Marjet
Heyz Kim!
Heeeeeel veeeeel plezier en veel goeds voor je super reis!
Ik ga je volgen, maak maar wat mooie kiekjes:) maar vooral geniet ervan!
groetjes Rianne
Kim als ik het mag zeggen ik vind je een ''stoer wijf''!!!!
Ik wens je alles toe wat je ervan verwacht.......
Geniet ervan en pas goed op jezelf.
Lieve groetjes Nathalie
Hey Kim,
En nu heb ik ook jouw blog gevonden:)
Als ik je niet meer op de stoppelhaene spreek wil ik je heel erg veel plezier wensen!!
De verhalen wisselen we ooit nog wel keer uit ;)
Michel
Lieve Kim,
Kim is in spleetogen land, hopelijk kon je HET hotel vinden en heb je genoten van de vlucht samen met de anderen.
Geniet ervan en hopelijk horen we snel of alles goed is gegaan en wat je eerste belevenissen zijn...
Kus Mies
Kim zit nu in HongKong en heeft inderdaat HET hotel kunnen vinden. Ze zit nu op haar kamer met heel toevallig een andere Nederlandse meid.
Ben inmiddels inderdaad veilig geland @ Hongkong, de stad bezocht samen met een ander NL meisje die toevallig ook vandaag een kamer had geboekt in het guesthouse.
Zit inmiddels alweer op het vliegveld, te wachten op de vlucht naar Cairns van 23.45 uur. Kom de tijd goed door met dat gratis Wifi hier, haha!
Morgen plaats ik een langer verhaal, dan vanuit Aussie!
Een klamme kus uit Hongkong!
Ha Kim
We zitten in de teamkamer en ja ik had al gezien dat je in Hongkong bent en vandaag naar Australie gaat.
Groetjes vanuit hiet
corien
Hallo Kim
Wij wensen je een hele fijne reis.
Geniet er van.
Hoi Kim,
Wat heerlijk om je verhalen te lezen. Wat een geweldige ervaring voor je en zo knap dat je het alleen doet. Dit nemen ze niet meer van je af. Ik wens je nog heel veel mooie ervaringen toe en zie je weer op het Deltioncollege!
Natascha